Büszkeségeink
Szurkolói zóna
Szurkolói zóna

Legfrissebb hírek

23
JUL

Rövid interjú Ghetu Andrea jobbátlövőnkkel

A CSNKC MEDIA rövid interjút készített új igazolásunkkal múltról, jelenről, jövőről. Hajrá Andi!

22
JUL

Sótonyi László Emlékkiállítás Csurgón!

Id. Sótonyi László (1937-2012) testnevelés tanárként, labdarúgó és kézilabda edzőként, sport szaktanácsadóként hosszú évekig munkálkodott a Csurgón élő fiatalokért, sportot kedvelőkért. Az emlékére készült kiállításban edzéstervei, feljegyzései, kitüntetései mellett a róla készült fotók és személyes tárgyak kaptak helyet. Sok szeretettel várnak minden kedves sportbarátot és érdeklődőt a Sótonyi László Emlékkiállítás megtekintésére!

21
JUL

Balkezes jobbátlövőt igazoltunk: Ghetu Andrea a Csurgói NKC játékosa lett!

A 32 éves balkezes jobbátlövő Csurgón kezdte a kézilabdát és most Csurgón tér vissza a kézilabdapályára. Andi érkezésével a harmadik (!) balkezes játékos érkezik felnőtt csapatunkba, ez komoly fegyvertény lehet a bajnokságban! Isten hozott Andi!

12
JUL

Csurgói NKC évértékelő és 2019/2020-as jövőbeli célok - INTERJÚ

Klubunk elnöke Szászfalvi Bence értékelte a Csurgói Városi Televízió által készített interjúban a Csurgói NKC 2018/2019-es bajnoki szezonban elért eredményét. Jelentősen megerősödött játékoskerettel és szakmai stábbal színvonalas edzőmérkőzés ellenfelekkel és nyolc hetes dinamikus alapozással készülünk a 2019/2020-as NBI/B-s szezonra. Hajrá CSNKC!

09
JUL

Megvan a sorsolásunk! A Vasas ellen kezdünk hazai pályán!

A Magyar Kézilabda Szövetség irodaházában mai napon került sor az őszi NBI/B bajnoki menetrendünk sorsolására, melyen klubunk elnöke is részt vett. Hazai pályán a Vasas ellen kezjük a bajnokságot szeptember 15-én! Hajrá Csurgó! Hajrá CSNKC!

07
JUL

Takács Inez újabb 1+1 évet írt alá klubunkhoz!

Győri nevelésű irányító-átlövőnk várja már az NBI/B osztályos idényt és a szakmai munkát csapatunk új edzőjével Mato Matijevic-el. Inez 83 gólig jutott az idei bajnokságban, bízunk benne ez jövőre tovább fog nőni! Hajrá Inez!

02
JUL

Beadtuk a nevezést a 2019/2020 bajnokságra! - elfogadva!

A Csurgói Női Kézilabda Club csapatai leadták a nevezéseket a 2019/2020-as bajnokságokba. A CSNKC három versenyző gárdája közül, felnőtt csapatunk egy osztállyal feljebb az NBI/B osztályban, ifjúsági és serdülő csapatunk ugyanott a mint tavaly a Női ifjúsági III. és a Női serdülő III. osztály Dél-Nyugat csoportjaiban fognak szerepelni. A nevezés a Magyar Kézilabda Szövetség online felületén került beadásra. Hajrá CSNKC!

01
JUL

Még egy évet hosszabbított Áy Nikolett átlövőnk Csurgón!

Niki másfél éve klubunknál játszik, ez a közös munka került újabb egy évvel meghosszabbításra. A magas átlövő bár most egy sportsérülést követő több hónapos rehabilitációját tölti, nagyon várja az új bajnoki szezont és az újabb kihívást. Hajrá Niki!

26
JUN

Csurgón kézilabdázik jövőre Pap Mercédesz is!

A győri nevelésű gólerős irányító negyedik helyen végzett az idei NBI/B-s bajnokságban a góllövőlistán 117 gólt lőtt 22 mérkőzés alatt! Érkezésével megerősödik és még dinamikusabb lesz csapatunk támadójátéka! Isten hozott Merci!

22
JUN

Újabb egy évre aláírt Pervein Orsolya beállósunk!

A fiatal harcos beállós az idei szezonban a felnőtt és ifjúsági 42 mérkőzésén összesen 211 gólt lőtt! NBI/B osztályban tovább szeretne fejlődni Csurgón Mato Matijevic kezei alatt. Hajrá Orsi!

16
JUN

Pénzügyőrből igazolt klubunkhoz Orsós Alexandra!

A balkezes jobbszélső, aki néha átlövő poszton is játszik, Kocsolán majd Siófokon tanulta meg a kézilabda alapjait. Egy év budapesti kitérő után érkezik Csurgóra. Isten hozott Csurgón!

13
JUN

Szerződést hosszabbított klubunkkal Bodó Szabina!

A tehetséges szélső-irányító játékos egy évvel meghoszabbította klubunkkal szerződését. A 19 éves játékos 61 gólig jutott a 2018/2019-es bajnokságban, de példás szorgalma, hozzáállása és gólpasszai nélkül nem jutottunk volna vissza az NBI/B osztályba.Hajrá Szabina! Hajrá CSNKC!

12
JUN

Szezonzáró CSNKC ovi-kézi!

Szabó Tünde és Molnár Ferenc utánpótlás kézilabdaedzőink június 7-én megtartották klubunk utolsó óvodai labdás foglalkozását is. Az év során a szivacskézilabdázás rejtelmeibe vezettük be a kis óvodásokat a Mókuskert óvodában Csurgón. Jövőre is várunk mindenkit! Hajrá CSNKC OVI-KÉZI!

10
JUN

Simsik Cyntia is Csurgón folytatja!

A rutinos játékos, szinte bármely poszton bevethető, alapvetően balszélső. A Szombathelyi Haladás csapatából érkezik, de játszott pár éve NBI-ben is a Debrecen színeiben. Rutinjával és harcosságával igazi vezére lehet csapatunknak. Isten hozott Csurgón!

06
JUN

Elkészült a 2019-2020-as bajnoki szezon Versenykiírása!

Az NB I/B-ben 24 férfi, és 24 női csapat vesz részt a 2018-2019. évi bajnokságban elért helyezése alapján. A csapatokat a Versenyalbizottság területi elvek figyelembevételével férfiaknál és nőknél egyaránt 2x12 csapatos (Keleti, Nyugati) csoportba osztja. Csapatunk az NBI/B Nyugati csoportjában fog indulni!