Büszkeségeink
Szurkolói zóna
Szurkolói zóna

Legfrissebb hírek

17
SZEP

Tripla győzelemmel kezdte klubunk a bajnoki szezont

A kétszáz fős hazai publikum előtt magabiztos győzelmet aratott felnőtt csapatunk a Tamási KC együttese ellen. Nyertünk igaz, ám a játék képe még akadozó, de a hibák ellenére a lelkesedés és az akarat dicsérendő. Nagy öröm számunkra, hogy ifjúsági és serdücsapatunk is győzelemmel kezdte a bajnoki szezont. Reméljük, még sokszor meg lesz a "három/három" a szezonban. Szép volt csurgói női kézisek!

14
SZEP

Tamási ellen kezdjük a bajnokságot

A Tamási KC csapata ellen kezdjük a bajnokságot szeptember 16-án vasárnap 18:00 órától a Sótonyi László Sportcsarnokban.16:00 órától kezdődik az ifjúsági mérkőzés 14:00 órától a serdülő mérkőzés várunk mindenkit sok szeretettel! Hajrá Csurgó!

13
SZEP

Bajnoki rajtra kész a Csurgói NKC felnőtt csapata+VIDEÓ

Sikeres átigazolási szezont tudhat maga mögött a Csurgói Női Kézilabda Club felnőtt kézilabdacsapata. A célkitűzés egyértelmű: megnyerni az NB II-es kézilabda bajnokságot és visszajutni az NBI/B osztályba. Megerősödött keretünkkel reméljük szép és eredményes mérkőzéseket láthat a csurgói publikum sok gólos hazai győzelmekkel. Első bajnoki mérkőzésünket szeptember 16-án 18:00 órától a Tamási KC csapata ellen játszuk a Sótonyi László Sportcsarnokban Csurgón. Várjuk minden kedves szurkolónkat!

11
SZEP

Csurgói NKC SZÜLŐI ÉRTEKEZLET!

Sportegyesületünk elnöksége szülői értekezletre hívja igazolt női kézilabda játékosaink szüleit illetve kézilabdát most kezdő lányok szüleit (6 éves korú gyermekektől 18 éves korig!). Várunk minden jelenlegi CSNKC kézilabdás szülőt és minden olyan szülőt is aki a jövőben szeretné a női kézilabda edzésre járatni gyermekét! Hajrá CSNKC!

10
SZEP

Eredményes bajnoki felkészülést zártunk indulhat a bajnokság!

Eredményes és intenzív bajnoki felkészülést zárt csapatunk, szerencsére viszonylag alacsony mennyiségű sérülés mellett. Színvonalas és sok külföldi együttes volt felnőtt csapatunk ellenfele, kiváló sportkapcsolatok is kialakultak felkészülésünk alatt. Körvonalazódik egy erős csapategység melyet reméljük a pályán eredmények formájában is meg tudunk mutatni a bajnokság során.

08
SZEP

ÉRKEZŐK ÉS TÁVOZÓK - megerősített játékoskerettel vághatunk neki a bajnokságnak

Sikeres átigazolási szezont tudhat mögött sportegyesületünk, felnőtt csapatunk játékoskerete megerősödött. Érkezőinket sok szeretettel köszöntjük, távozóinknak további sportsikereket kívánunk. Külön öröm számunkra hogy több tehetséges saját nevelésű ifjúsági és serdülő korosztályú játékos is felnőtt kerettag lett! Gratulálunk nekik! Íme az érkezők és távozók névsora.

03
SZEP

Hazai győzelem Csurgón a születésnapi Nemzetközi Kézilabdatornán

Felnőtt csapatunk magabiztos, egyenletes teljesítést nyújtva itthon tartotta a "41 éves a Csurgói Női Kézilabda Club" Nemzetközi Kézilabdatorna bajnoki kupáját. Horvát kézilabdás barátaink az RK Podravka U22 és a ZRK Virovitica csapataival és a Veszprémi Pannon SE alakulatának társaságában vettünk részt az egy napos nemzetközi tornán. A torna jól szolgálta a bajnoki felkészülésünket. Szép volt lányok!

29
AUG

ÉLŐ közvetítés az Egerszegi KK elleni edzőmerkőzésünkről

18:00 órától közvetítjük az Egerszegi KK elleni edzőmérkőzésünket Zalaegerszegről. Hajrá CSNKC!

27
AUG

Boldog születésnapot Nóri!

Sok szeretettel köszöntjük születésnapján Füstös Nóra játékosunkat! Sok erőt és egészséget kívánunk Nóri a pályán és pályán kívül egyaránt!

23
AUG

ÉLŐ közvetítés az RK ĐURĐEVAC elleni mérkőzésről

19:00 órától közvetítjük a Durdevac elleni edzőmérkőzésünket Horvátországból. Hajrá CSNKC!

23
AUG

Edzőmérkőzés az RK Đurđevac ellen

Ma este 19:00 órától az RK Đurđevac csapata ellen játszik edzőmérkőzést csapatunk Horvátországban. Facebook oldalunkon igyekszünk friss eredményekkel szolgálni szurkolóinkat! Hajrá CSNKC!

23
AUG

Csapatépítő paintball Nagykanizsán

Szerdán csapatunk Nagykanizsán vett részt közös csapatépítő paintballozáson. Super hangulat kerekedett és nagyon élvezték lányaink! Reméljük a kézilabda pályán is mindig így tudnak küzdeni mint tegnap paintball közben! Hajrá CSNKC!

21
AUG

ÉLŐ LIVE STREAM VIDEÓ közvetítés mai edzőmérkőzésünkről!

A mai Kozármisleny SE elleni 19:00 órakor kezdődő felkészülési edzőmérkőzést élőben közvetítjük Facebook oldalunkon LIVE STREAM VIDEÓ formában! Hajrá Csurgó! Hajrá CSNKC!

20
AUG

Győzelem a HIB Handball Graz csapata ellen

Felnőtt csapatunk második felkészülési edzőmérkőzésén 12-12-es félidőt követően 26-33-as győzelmet aratott az osztrák első osztályú női kézilabdabajnokság hatodik helyezett csapata ellen. Szép volt lányok!

17
AUG

HIB Handball Graz (osztrák) - Csurgói NKC online közvetítés

11:00-tól online közvetítés Balatonfüredről második felkészülési edzőmérkőzésünkről az osztrák első osztály hatodik helyezett csapata a HIB Handball Graz ellen.Hajrá CSNKC!