Büszkeségeink
Szurkolói zóna
Szurkolói zóna

Legfrissebb hírek

14
MAR

Határozatlan időre hazaküldtük játékosainkat és dolgozóinkat!

Felnőtt csapatunk játékosait, szakmai stábját és klubunk összes dolgozóját határozatlan időre hazaküldtük és szüneteltetjük klubunk és köztük lévő szerződéseiket.

12
MAR

TÁJÉKOZTATÁS!

Magyarország Kormánya és a Magyar Kézilabda Szövetség döntése értelmében minden 100 főnél nagyobb beltéri rendezvény kizárólag zárt kapus formában kerülhet lebonyolításra.Ennek értelmében március 11-től az összes hazai mérkőzésünk zárt kapus módon kerül megrendezésre.

11
MAR

Pénteken Nagyatádra utazunk, várjuk szurkolóinkat!

A tíz pontos kilencedik Rinyamenti KC vendégei leszünk pénteken 17:00 órától. Várjuk minden szurkolónkat a helyszínen! Hajrá CSNKC!

09
MAR

Sima lett a vége: hattal vertük a szombathelyi fiatalokat

Nehéz meccsre készültünk a Szombathely U19-es együttese ellen, de hat gólos győzelemmel 34-28-ra vertük a vas megyei alakulatot. Szép volt lányok!

07
MAR

A Szombathely U19 csapatát fogadjuk vasárnap

A tabella tizenegyedik helyezett csapatát fogadjuk vasárnap Csurgón. Minden koncentrációnkra szükség lesz, nincs papírforma. HAJRÁ CSNKC!

29
FEB

Magunkat nem tudtuk legyőzni Budaörsön

Sokat hibázó ellenfelünk hibáiból nem tudtunk profitálni Budaörsön. Öt góllal vesztettük el a mérkőzést, pedig megfordíthattuk volna a találkozót.

28
FEB

Ma Budaörsre utazunk! Hajrá CSNKC!

Ma 18:00 órától Budaörsön lép pályára felnőtt csapatunk. Jó hír, hogy teljes kerettel tudunk utazni! Hajrá CSNKC!

24
FEB

Sok hiba miatt elmaradt a bravúr

Számtalan ziccert kihagytunk a NEKA ellen és a védekezésünk sem volt túl acélos. Sokat hibázott mindkét csapat, az akadémisták kevesebbet így ők nyerték a találkozót.

20
FEB

A NEKA csapatát fogadjuk szombaton Csurgón

A tabella második helyezettje érkezik a Sótonyi László Sportcsarnokba szombaton. Ha lányaink motiváltak lesznek és harcosak a pályán, akkor a mérkőzés végkimenetele akár háromesélyes is lehet. A mérkőzés 18:00 órától keződik. Várjuk minden szurkolónkat!

16
FEB

Nyolc gólos győzelem a Dorog ellen!

29-21-re győztük le a Dorogi ESE csapatát hazai pályán szombaton. Több sérültünk is felépült és eredményesen tért vissza a pályára, fontos két pontot szereztünk.

11
FEB

Vereség Angyalföldön

Ezúttal Fortuna ellenünk volt pár nap alatt lesérült mindkét beállósunk és két átlövőnk is megbetegedett, így tartalékos csapattal utaztunk a Vasas otthonába. 14-9-es félidőt követően 33-17-es vereséget szenvedtünk.

07
FEB

Indul a tavaszi szezon! - VIDEÓINTERJÚK

Felnőtt csapatunk megkezdi az NBI/B Nyugat 2019/2020 első tavaszi fordulóját a hétvégén. A CSNKC MEDIA interjúösszeállításban nyilatkozik: Mato Matijevic, a Csurgói NKC vezetőedzője, Sara Vukcevic beállós (csapatkapitány), Scholtz Andrea kapus, Tornóczki Sára balszélső.

03
FEB

U17-es Európa-bajnok érkezett a csurgói kapuba!

Kubina Molli a 17 éves tehetséges kapus a Nemzeti Kézilabda Akadémiától csatlakozott felnőtt és ifjúsági csapatunkhoz! Új igazolásunk 2019 nyarán a magyar U17-es válogatottal Európa-bajnok lett Celjében! Isten hozott Molli!

29
JAN

Az FTC U19 csapatával játszottunk felkészülési mérkőzést

Néhány apróbb sérülés miatt tartalékosan, tíz fővel utaztunk Simics Juditék csapatához az Elek Gyula Arénába. Öt góllal maradtunk alul.

27
JAN

Jól szolgálta felkészülésünket a hétvégi felkészülési torna!

Az egy napos sárvári tornára az új Sárvár Arénában került sor és három mérkőzést játszottunk le, melyből kettőt megnyerve másodikok lettünk a négycsapatos felkészülési tornán.