Büszkeségeink
Szurkolói zóna
Szurkolói zóna

Legfrissebb hírek

11
MAR

Győzelem idegenben a VKL SE Győr otthonában

25-36-os végeredménnyel tizenegy góllal győztük le a VKL SE Győr csapatát szombaton idegenben.12-15-ös félidőt követően hoztuk el a két pontot. Szép volt lányok!

11
MAR

GYÁSZHÍR - Elhunyt Kiss László a Marcali VSZSE alapító-elnöke

A Csurgói NKC elnöksége, szakmai stábja és játékosai ezúton fejezzük ki őszinte részvétünket a gyászoló családnak és a gyászoló marcali sportegyesületnek. Kiss László személyében Somogy megye egyik kiemelkedő sportvezetője ment el közülünk. Osztozunk a gyászolók mély fájdalmában.

10
MAR

A VKL SE Győr ellen lépünk pályára idegenben

A sereghajtó győri csapathoz utazik szombaton csapatunk Ikrénybe, szeretnénk elhozni a két pontot.

08
MAR

Az ötödik általános iskolában kezdte meg klubunk az ingyenes utánpótlás kézilabdaedzés oktatást!

A berzencei, a csurgói II. Rákóczi Ferenc, a kutasi és a segesdi általános iskolák után a Csurgói Csokonai Vitéz Mihály Református Gimnázium és Általános Iskolában is megkezdték kézilabda szakedzőink az ingyenes utánpótlás kézilabda oktatást március elején. Ezzel az ötödik oktatási intézményben biztosít a Csurgói Női Kézilabda Club ingyenes kézilabda oktatást a kézilabda iránt érdeklődő lány tanulóknak.

05
MAR

Boldog születésnapot Martina!

Sok szeretettel köszöntjük születésnapján Szandai Martina játékosunkat! Sok erőt és egészséget kívánunk Martina a pályán és pályán kívül egyaránt!

04
MAR

Nem sokon múlt Mislenyben..

A mérkőzés végén egy tíz perces rövidzárlaton múlt a csurgói 2 pont a mérkőzés előtt még a tabella negyedik helyezett Kozármisleny otthonában.Jó védekezés, sikeres támadójáték jellemezte a csurgói csapatot.

04
MAR

Boldog születésnapot Feca!

Sok szeretettel köszöntjük születésnapján Molnár Ferenc vezetőedzőnket! Sok erőt és egészséget kívánunk Feca a pályán és pályán kívül egyaránt!

01
MAR

A Kozármisleny otthonában lépünk pályára szombaton

Szombaton 18:00 órakor a tabella negyedik helyezett csapatának otthonában lépünk pályára. Sérültek nem nehezítik Molnár Ferenc vezetőedzőnk variálási lehetőségeit, így bízhatunk egy izgalmas mérkőzésben. Hajrá Csurgó!

26
FEB

Itthon tartottuk a 2 pontot a Marcali ellen

Sok hibával játszottunk, de sikerült 8 gólos sikert aratni a Marcali csapata ellen Csurgón. A hétvégén a Kozármisleny otthonába látogat csapatunk.

25
FEB

A Marcali érkezik Csurgóra vasárnap

Vasárnap 17:00 órától a Marcali VSZSE csapata érkezik hozzánk a bajnokság 17. fordulójában. Hajrá CSNKC!

20
FEB

Vereség Mosonmagyaróváron

Az NBI-be visszavágyó Mosonmagyaróvár csapata 42-15-re verte csapatunkat az óváriak otthonában pénteken.Sérülés nélkül megúsztuk a mérkőzést, így a hétvégi Marcali elleni találkozót szinte teljes kerettel játszhatjuk le.

11
FEB

Mi vertük meg saját magunkat

Szélről tizenhat helyzetünkből négyet sikerült gólra váltanunk. Még a megfelelő kapusteljesítmény mellett sem lehet tizennyolc (!) kihagyott ziccerrel mérkőzést nyerni. Szombaton 21-29-re győzött a Mohácsi TE Csurgón.

10
FEB

Áy Nikolett érkezett! Új balátlövőt igazoltunk!

180 cm magas friss igazolásunkkal ismét komoly erősítéssel gazdagodott klubunk játékoskerete! Új átlövőnk az NB II osztályú Abony csapatából érkezik hozzánk ahol 9 mérkőzés alatt 87(!) gólt szerzett! Ez elképesztő, 9,6-es mérkőzésenkénti gólátlagnak felel meg! Isten hozott Niki!

06
FEB

Boldog születésnapot Virág!

Sok szeretettel köszöntjük születésnapján Cserpán Virág játékosunkat! Sok erőt és egészséget kívánunk Virág a pályán és pályán kívül egyaránt!

03
FEB

Boldog születésnapot Helga!

Sok szeretettel köszöntjük születésnapján Szijártó Helga játékosunkat! Sok erőt és egészséget kívánunk Helga a pályán és pályán kívül egyaránt!