Büszkeségeink
Szurkolói zóna
Szurkolói zóna

Legfrissebb hírek

20
SZEP

Magabiztos siker hazai pályán a Szekszárd ellen!

Magabiztos hét gólos sikerrel megszereztük első bajnoki pontjainkat és győzelmünket a bajnokságban a tolnai megyei Szekszárd ellen.Az első félidőben mindössze négy gólt kaptunk, ami kiemelkedő teljesítmény!

16
SZEP

A Nemzeti Sport készített interjút Skaliczki Mesterrel

"Nem szeretnék a memoáromon gondolkodni" címmel készített interjút felnőtt csapatunk Mesteredzőjével a Nemzeti Sport Online, a “Magyar Kézilabdázásért Emlékérem” díjátvételt követően!

14
SZEP

Vereség az első bajnokin a szombathelyi fiataloktól

Három gólos vereséget szenvedtünk a szombathelyi KKA fiataljaitól a bajnoki nyitányon.

12
SZEP

Skaliczki László élőben nyilatkozott a Kossuth Rádiónak!

A Kossuth Rádió "Országjáró Czifra Szilviával" című műsora egy négy órában élő közvetítést sugároz Csurgóról. E műsor keretein belül adott Mesteredzőnk élő interjút az országos médiumnak.

12
SZEP

Holnap megkezdjük a bajnokságot!

A Szombathelyi KKA U20-as alakulata ellen kezdi meg felnőtt csapatunk a bajnoki szereplést. A mérkőzés Sárváron lesz és a nézők előtt is nyitott lebonyolításban. Hajrá CSNKC!

10
SZEP

ZÁRT KAPUS minden csurgói női utánpótlásmérkőzés!

K Ö Z L E M É N Y‼️ ‼️ Klubunk elnöksége úgy határozott, hogy bizonytalan ideig az ÖSSZES UTÁNPÓTLÁS mérkőzés, valamint GYERMEKBAJNOKI forduló ZÁRT KAPUK mögött kerül megrendezésre!

09
SZEP

Kitüntették Mesteredzőnket Skaliczki Lászlót!

A mai Magyar Kézilabda Szövetség éves küldöttgyűlésen klubunkat Skaliczki László vezetőedző és Szászfalvi Bence klubelnök képviselte. A Magyar Kézilabda Szövetség Magyar Kézilabdázásért Emlékérem kitüntetést adományozott Skaliczki Lászlónak. Oklvelet kapott Balogh Beatrix is. Gratulálunk!

14
AUG

Nemzetközi torna helyett két edzőmeccs a Szentendre ellen

Az előre leszervezett színvonalas négy csapatos nemzetkőzési kézilabdatorna helyett augusztus 23-án két edzőmérkőzést játszunk Csurgón az NBI/B-s Szentendre csapata ellen! Várunk mindenkit szeretettel!

13
AUG

Edzőmérkőzést játszottunk Gárdonyban

Felnőtt csapatunk augusztus 12-én szerdán zárt kapuk mögött játszotta le első felkészülési mérkőzését Gárdonyban. Tökéletesen szolgálta felkészülésünket a találkozó.

20
JUL

Csapatépítő bográcsozás a Zis-tón

Felnőtt csapatunk csapatépítő bográcsozáson vett részt vasárnap a Zis-tón. Szászfalvi Bence klubelnök és Skaliczki László Mesteredző köszöntötte felnőtt játékosainkat és mondták el gondolataikat.

19
JUL

Megérkezett Skaliczki László Mesteredzőnk Csurgóra!

Szombaton megérkezett városunkba Skaliczki László Mesteredzőnk, aki elfoglalta lakását és ezt követően klubunk elnökével Szászfalvi Bencével bejárták a hétfőn kezdődő alapozás lehetséges helyszíneit.

09
JUL

Sorsoltak a Magyar Kupában!

Csapatunk az NBI/B bajnokaspiráns Budaörs KSN KFT csapatát kapta ellenfélnek.

08
JUL

Miniszteri látogatás klubunk otthonában!

Ma Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csurgói látogatása során klubunk otthonába a Sótonyi László Sportcsarnokba is ellátogatott!

30
JUN

Hétköznapok-hőse díjat kapott Kovacsics Anikó! Gratulálunk!

Csurgói nevelésünk Kovacsics Anikó, a Ferencváros és a magyar válogatott kézilabdázója kapta a Hétköznapok Hőse-díjat 2020-ban – értesítették a Nemzeti Sportot a szervezők. A díjat Vujity Tvrtko alapította, és eddig olyan személyek kapták meg, akik „nem feltétlenül szerepelnek minden nap a színes újságok és magazinok címlapjain, ugyanakkor tevékenységükkel példaképei lehetnek saját közösségüknek, társadalmunknak.”

29
JUN

Kispestről érkezett Orell Bettina balszélső!

Korábban NBI-ben is játszott, ahol sok tapasztalattal gazdagodott. Betti a játék mellett testnevelőtanár és kézilabdaedző is, így klubunk utánpótlásakadémiájában edzőként is találkozhattok majd vele! Hajrá CSNKC! Hajrá Betti!