Holnap megkezdjük a bajnokságot!

A Szombathelyi KKA U20-as alakulata ellen kezdi meg felnőtt csapatunk a bajnoki szereplést.

A mérkőzés Sárváron lesz és a nézők előtt is nyitott lebonyolításban. 

Nehéz és változatos felkészülésen vannak túl felnőtt játékosaink, akik Skaliczki László Mesteredző felkészülési programja szerint tették szorgosan a dolgukat immáron nyolcadik hete.

A bajnoki felkészülés elején sajnos Áy Nikolett balátlövőnket egy súlyosabb sérülés miatt elvesztettük, szerencsére azóta komolyabb sérülés nem nehezítette felkészülésünket.

Első felkészülési mérkőzésünket a Gárdony ellen játszottuk, majd két mérkőzés következett a Szentendrei NKE ellen.

Alapozásunk végén egy három napos csapatépítő tábort szerveztünk Barcson, ahol sok közös élménnyel és játékkal erősítettük az amúgy sem gyenge csapategységet.

Fotó: CSNKC MEDIA

A csapatépítő végén egy közös vacsorával zártuk az alapozást, ahol Szászfalvi Bence klubelnök megfogalmazta a bajnoki célkitűzést is: jelenlegi játékoskeretünkkel klubunk elnöksége a 3-6. bajnoki helyezést tartja reálisnak.

Fotó: CSNKC MEDIA

Folyamatosan dolgozik klubunk vezetősége az újabb játékoserősítésen és amennyiben ez minőségi igazolásokat jelent, a bajnoki célkitűzés még magasabb is lehet..

Természetesen sem irreállis célt, sem erős lelki terhet nem célja a vezetőségnek a csapat vállára helyezni.

Sok mérkőzésen meglepetést is okozhatunk Mesteredzőnk motiválásával és több évtizedes edzői rutinjával.

Erős kötelékű és összetartó közösség alakult ki a hetek alatt, olyan közösség, mely tud küzdeni egymásért a pályán és azon kívül is.

Egyenlőre klubunk elnöksége a nyílt, nézők előtti lebonyolítás mellett tette le a voksát, nem kis szervezési terhet téve magunkra ezáltal, hiszen a Magyar Kézilabda Szövetség vírushelyzet miatti mérkőzéslebonyolítása nagyon szigorú.

Fotó: CSNKC MEDIA

Felnőtt csapatunk vadonatúj Hummel mezekben kezdhetik meg a mérkőzéseket, mely szerelés a Szombathelyi KKA U20 elleni vasárnapi mérkőzésen debütál majd.

Ellenfelünket a tavalyi "csonka" bajnokságban idegenben 30-37-re, hazai pályán 34-28-ra győztük le.

Hiába fiatal a vas megyei alakulat, a mérkőzés hatvan percében végig erős koncentráció szükséges lányainktól a győzelemhez!

Várjuk szurkolóinkat mérkőzéseinken, kell a biztatás csapatunknak!

Hajrá CSURGÓ! HAJRÁ CSNKC!