Legfrissebb hírek

23
MÁJ

Teljes gőzzel utánpótlásnevelés! - csurgo.hu portál interjúja klubunk elnökével

45 éves múltra tekint vissza a női kézilabdázás Csurgón. A klub évek óta egységes, célokat és lehetőségeket nyújtani tudó sportszervezetként, stabil jogi és anyagi helyzet mellett biztosít lehetőséget játékosainak, edzőinek, nagy hangsúlyt fektetve az utánpótlás-nevelésre is. Szászfalvi Bencével, a Csurgói Női Kézilabda Club ügyvezető elnökével a klub aktuális helyzetéről, céljairól és kihívásairól beszélgetett a csurgo.hu portál.

02
OKT

Szeder Réka jobbszélsőnk könyvet írt!

A tehetséges jobbszélső, egyben költő és műfordító, Szeder Réka riportkönyvében a sugarbaby-sugardaddy jelenségről rántja le a leplet. A kötetben a tehetős középkorú férfiak beszámolóit lehet elolvasni interjúk formájában.

13
SZEP

Bajnoki rajtra kész a Csurgói NKC felnőtt csapata+VIDEÓ

Sikeres átigazolási szezont tudhat maga mögött a Csurgói Női Kézilabda Club felnőtt kézilabdacsapata. A célkitűzés egyértelmű: megnyerni az NB II-es kézilabda bajnokságot és visszajutni az NBI/B osztályba. Megerősödött keretünkkel reméljük szép és eredményes mérkőzéseket láthat a csurgói publikum sok gólos hazai győzelmekkel. Első bajnoki mérkőzésünket szeptember 16-án 18:00 órától a Tamási KC csapata ellen játszuk a Sótonyi László Sportcsarnokban Csurgón. Várjuk minden kedves szurkolónkat!

13
AUG

Csurgo.hu interjú Harsányi Gergely 172-szeres válogatott kézilabdázóval

2018 augusztus 4-6-a között került megrendezésre a IV. Csurgói Női Kézilabdatábor a Csurgói Női Kézilabda Club szervezésével, 6 és 11 éves kor közötti lányok számára. A táborba vendégül hívták Harsányi Gergely 172-szeres magyar válogatott kézilabdázót, aki örömmel tett eleget a felkérésnek és jött el Csurgóra. Élményeiről és tapasztalatiról mesélt a tábor végén.

19
JUN

SZEZONÉRTÉKELŐ 2017/2018 - klub részről +VIDEÓ

Klubunk részéről Szászfalvi Bence elnök is értékelte felnőtt csapatunk zsinórban második - összességében negyedik -, NBI/B osztályos bajnoki szezonját.

12
JUN

A Csurgo.hu hírportál interjúja klubunk elnökével múltról, jelenről, jövőről.

Az egymást követő második - összesítésben a negyedik - szezonját játszotta a másodosztályban - NBI/B - a Csurgói Női Kézilabda Club. A klub stabil jogi és anyagi helyzet mellett biztosít lehetőséget játékosainak, edzőinek továbbá nagy hangsúlyt fektet az utánpótlásnevelésre is. A CSNKC mára egy egységes, célokat és lehetőségeket nyújtani tudó sportszervezetté formálódott. Interjú Szászfalvi Bencével, a Csurgói Női Kézilabda Club ügyvezető elnökével.

06
JUN

Szezonértékelő 2017/2018 - Edzői szemmel +VIDEÓ

Molnár Ferenc vezetőedzőnk értékelte felnőtt csapatunk zsinórban második - összességében negyedik -, NBI/B osztályos bajnoki szezonját.

09
OKT

Klub bemutató riport a kisBAJNOK című műsorban az M4 Sport csatornán! - VIDEÓ

Az M4 Sport televíziós csatorna stábja forgatott egész délután csapatunk hétköznapjairól, múltjáról, jelenéről, jövőbeli céljairól és riportokat készített csurgói kisBAJNOKOKKAL és edzőikkel. Szép volt kisBAJNOKOK!

18
SZEP

40. születésnapját ünnepelte a Csurgói Női Kézilabda Club (VIDEÓ - Csurgói TV)

A Csurgói Városi Televízió videóösszeállítása a 2017. szeptember 4-én szombaton megtartott klubunk 40 éves születésnapjáról.

03
JUL

Bajnoki szezonzáró interjúk 2016/17, Zis-tó +VIDEÓ

Idén 40 éves sportegyesületünk a Csurgó melletti Zis-tón zárta a 2016/2017-es NBI/B-s bajnoki szezonját. Kovács Gábor Tamás edzőnket búcsúztattuk és köszönetet mondtunk neki, amiért sok lemondásal és maximális profizmussal végezte munkáját. Az interjúban új edzőnket is bejelentettük. Köszönjük minden támogatónk egész éves segítségét, kitartását! HAJRÁ CSNKC!

27
JAN

Gőzerővel zajlik a női kézis utánpótlásnevelés Csurgón

Kurucz Ivett BL-ezüstérmes utánpótlásedző vezetésével gőzerővel zajlik a jövő kézilabdásgenerációjának nevelése Csurgón. Klubunk egyik fő partnerének a csurgói a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola tanulói kaptak klubunktól sportfelszereléseket. Nagy volt az öröm!

14
MÁJ

RÓLUNK ÍRTÁK - Somogyi Hírlap

A Somogyi Hírlap mai, május 14-i számának 16. oldalán jelent meg cikk csapatunkról "Már bajnokként gáláztak a somogyi hölgyek a zárómérkőzésen" címmel! BRAVO LÁNYOK!

03
MÁJ

Bajnoki címet ünnepeltek a csurgói hölgyek - Somogyi Hírlap

A Somogyi Hírlap mai, május 3-i számának 12. oldalán jelent meg cikk csapatunkról "Bajnoki címet ünnepeltek a csurgói hölgyek" címmel! SZÉP VOLT CSAJOK!

07
DEC

Hosszú idő után történelmet írt a Csurgói Női Kézilabda Club - Interjú Szászfalvi Bence elnökkel

Magyarország legjobb 16 csapata közé jutott klubunk két NB I/B osztályú kézilabdacsapat legyőzését követően a Magyar Kupában. Erről a történelmi sportsikerről és a Csurgói NKC jövőbeli terveiről kérdezte a Csurgo.hu hírportál klubunk elnökét.

12
NOV

Női kézi MK: nincs meglepetés, minden NB I-es csapat győzött

Minden élvonalbeli együttes sikerrel vette a harmadik fordulót a női kézilabda Magyar Kupában: a Vác és a Siófok egyaránt 37 gólt szerezve jutott tovább a legjobb 16 közé, míg a Mosonmagyaróvár nyolc góllal nyert Szombathelyen.