Támogatóink

CLAESSENS GROUP

CLAESSENS GROUP

A közel 200 főt foglalkoztató magyar tulajdonú cégcsoport, mára Somogy megye legnagyobb állattartó vállalatává nőtte ki magát. A cégcsoporton belül az Agrár Kft. foglalkozik sertéstenyésztéssel és kantelep üzemeltetéssel, míg a Claessens Kft. szarvasmarha tenyésztéssel.
Gelka-Hirtech Kft

Gelka-Hirtech Kft

Gelka-Hirtech Kft
Elitesport

Elitesport

Elitesport
Yamuna.hu a bőrbarát kozmetikum

Yamuna.hu a bőrbarát kozmetikum

A Yamuna története 14 évvel ezelőtt egy kis Somogy megyei faluban, Somogyvámoson kezdődött. A természet szeretete Kajtár Zsolt alapítót arra sarkallta, hogy a múltba visszanyúlva, régi receptek után kutatva illatos, természetes alapanyagokból szappanokat készítsen. Ma már közel 300 bőrbarát kozmetikumot készítenek természetes anyagok felhasználásával az összes bőrtípusra kifejlesztve.
EMMI

EMMI

Emberi Erőforrások Minisztériuma
Csurgó Város Önkormányzata

Csurgó Város Önkormányzata

Csurgó Város Önkormányzata több mint 35 éve a Csurgói Női Kézilabda Club főtámogatója. A nemzetközi szintű Csurgói Városi Sportcsarnokban biztosít lehetőséget csapatunknak a versenyzésre.
OTP BANK

OTP BANK

Az OTP Bank Nyrt. Magyarország legnagyobb kereskedelmi bankja, amely Közép- és Kelet-Európában közel 1500 bankfiókot működtet, kilenc országban több mint 13 millió ügyfelet kiszolgálva. 2015-től a Csurgói NKC szponzora és támogatója.
Vrsar

Vrsar

Vrsar, a horvátországi Isztriai-félsziget nyugati partján elhelyezkedő kellemes kinézetű és hangulató, gyönyörű nyaralóhely a 2000-es évek eleje óta Csurgó testvérvárosa. Az évek során szoros baráti kapcsolatok alakultak ki a két település között. A Csurgói Női Kézilabda Club lelkes támogatói Franko Stifanic Polgármester Úr vezetésével. Nyaranta a csurgói kézis lányok vendégszeretetüket élvezhetik, melynek keretében edzőtáborozhatnak, nyaralhatnak, feltöltődhetnek. Több alkalommal komplett sportfelszereléssel járultak hozzá a csurgói női kézis sikerekhez.
Csicsó Farm

Csicsó Farm

A CSICSOFARM cégcsoport mezőgazdasági tevékenységet folytató társaságok összessége. Csurgón és környékén mezőgazdasággal és állattenyésztéssel foglalkozik, a lakosság egyik fő munkaadója.
drPhone

drPhone

drPhone - a prémium szerviz
NITRO2

NITRO2

Hazánkban az első kézilabdacsapat a Csurgói Női Kézilabda Club, akivel kiemelt támogatási szerződést kötött az innovatív NITRO2 OXYGEN csapata. A NITRO2 oxigénspray az egész világon a leginnovatívabb természetes táplálékkiegészítők közé tartozik verseny- és a hobbisportban alkalmazott termék, mely egyaránt kedvező hatással bír a sportteljesítményre és a hétköznapi életre. A terméket előszeretettel használják a jótékony fizikális és mentális hatásai miatt világszerte sportolók körében, kaszinókban és hotelekben, egyetemeken egyaránt.
Hummel

Hummel

A Csurgói Női Kézilabda Club hivatalos sportfelszerelés szállítója.
Agro Centrál Bt

Agro Centrál Bt

A cég fő profilja a kereskedelem és gépjárműjavítás, mely növényvédő szerek, műtrágyák és különböző termények kis- és nagykereskedelmével is párosul.
Molten

Molten

A MOLTEN 1958-as megalapítása óta a világ legnagyobb labda és sportfelszerelés gyártójává nőtte ki magát. A Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) hivatalos labdája. A Csurgói Női Kézilabda Club részére is ő biztosítja a fenti eszközöket.
Csurgói Városi Televízió

Csurgói Városi Televízió

A Csurgói Női Kézilabda Club hivatalos médiapartnere a Csurgói Városi Televízió.
Csurgói Csokonai Vitéz Mihály Református Gimnázium

Csurgói Csokonai Vitéz Mihály Református Gimnázium

A Csokonai Vitéz Mihály Református Gimnázium Általános Iskola és Kollégium 2012-ben ünnepelte alapításának 220. évfordulóját. A Csurgói Női Kézilabda Club hivatalos partnere.
Fitt Csurgó

Fitt Csurgó

Fitt Csurgó a Csurgói Városi Sportcsarnokot üzemelteti és működteti. A Csurgói Női Kézilabda Club sokat köszönhet önzetlen segítségüknek.
Novics és Társa Kft

Novics és Társa Kft

Novics és Társa Kft