Megérkezett Skaliczki László Mesteredzőnk Csurgóra!

Szombaton megérkezett városunkba Skaliczki László Mesteredzőnk, aki elfoglalta lakását és ezt követően klubunk elnökével Szászfalvi Bencével bejárták a hétfőn kezdődő alapozás lehetséges helyszíneit.

Klubunk vezetője megmutatta a csurgói labdarúgópályát, és a Városi Sportcsarnokban a kézilabdapályát, klubunk szertárát valamint öltözőjét, illetve a kinti rekoreán futópályát és műfüves focipályát a rutinos Mesteredzőnek.

Fotó: CSNKC MEDIA

Skaliczki Mester így a már korábban részletesen összeállított alapozási menetrendjéhez, már helyszíneket is tud társítani.

A csurgói modern sportinfrastruktúráról elismerően nyilatkozott Mesteredzőnk, aki motiváltan kezdi meg felnőtt lányainkkal a nyári alapozást, hogy a legjobb fizikai és szellemi állapotban kezdhessük a bajnokságot szeptemberben.

Fotó: CSNKC MEDIA

A helyszínbejárást követően este a Városi Sportcsarnok VIP termében klubunk teljes edzői stábjával tartottunk egy közös megbeszélést, valamint bemutatkoztak edzőink felnőtt csapatunk új Mesteredzőjének.

Az este étellel itallal remek hangulatban és közös kötetlen beszélgetésekkel zárult.

Vasárnap este felnőtt csapatunk csapatépítő rendezvényére kerül sor egy közös bográcsozással egybekötve a Zis-tón!

Az eseményről készült összes képet klubunk Facebook oldalán és klubunk honlapján a GALÉRIA - FÉNYKÉPALBUM menüpontban tekinthetitek meg! 

Hajrá CSNKC!

"Csurgón bajnokokat nevelünk!"